حلوا نارگیلی جزو حلواهای مجلسی بسیار خوشمزه و پرطرفدار می باشد و به دلیل اینکه در طبخ حلوا نارگیلی از گلاب و زعفران استفاده می باشد بسیار خوش عطر و خوش طعم می باشد.
همچنین حلوا نارگیلی جزو دسرهایی معروف است که شما می توانید آن را برای مجالس مختلف و حتی در ماه مبارک رمضان در افطاری ها و سحری های خود آن را سرو کنید.
به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن حلوا نارگیلی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم حلوا نارگیلی را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید حلوا نارگیلی خوشمزه و خوش عطر درست کنید.
مواد لازم حلوا نارگیلی | |
---|---|
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۲ پیمانه |
روغن | سه چهارم پیمانه |
پودر نارگیل | 2 قاشق غذاخوری پر |
آب | یک و نیم پیمانه |
شکر | یک و نیم پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
زعفران آب کرده | 2 قاشق چایخوری |
1. برای درست کردن این حلوای خوشمزه ابتدا باید شهد حلوا را درست کنیم. برای این کار در یک قابلمه مناسب آب + شکر + گلاب را مخلوط می کنیم و بعدش روی شعله ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود. بعد از اینکه آب شروع به جوش زدن کرد، حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و زعفران را اضافه می کنیم و هم می زنیم و کنار می گذاریم.
2. در این مرحله آرد الک شده را در یک تابه روی حرارت ملایم می گذاریم و به مدت 20 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس روغن و پودر نارگیل را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
3. بعد از اینکه حلوا طلایی رنگ شود، شهد آماده شده را به مواد حلوا اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم هم می زنیم تا حلوا جمع شود. سپس حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا حلوا از داغی بیفتد.
4. حالا حلوا را داخل قالب های سیلیی می ریزیم و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا حلوا خودش را بگیرد. سپس قالب را برمی گردانیم و حلواها را با گردو، پسته و نارگیل تزیین اش می کنیم. امیدواریم از خوردن این حلوا نارگیلی خوشمزه لذت ببرید.
درباره این سایت